Jasper Voorn

Mijn naam is Jasper Voorn, het gezicht achter Voorn Media. Elke dag werk ik met passie voor een divers spectrum aan klanten om hun online representatie te verbeteren. Belangrijk hierin vind ik de persoonlijke aandacht en transparantie in werkwijze. Voor veel mensen lijkt een website en de technische aspecten hierachter op hogere wiskunde en willen ze dit het liefst volledig uit handen laten nemen. Ondanks dat dit mijn taak is, probeer ik toch ook in ‘Jip en Janneke taal‘ duidelijk te maken hoe het in essentie werkt en welke keuzes dan ook het beste passen bij elke individuele website. Hierdoor gaan klanten ook weer meedenken en komen we samen tot de beste oplossing. Afhankelijk van de case, werk ik samen met een vast team van verschillende freelancers met ieder zijn eigen expertise.

Werkwijze

Persoonlijk gesprek

Ondanks dat digitale communicatie de kerntaak is van onze dienstverlening, ontmoeten wij het liefst onze klanten persoonlijk. Alleen dan kan er worden gekeken of er een ‘klik’ is en of wij diegene zijn die voor u de kastanjes uit het digitale vuur gaan halen.

Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend ter kennismaking of wij iets voor u kunnen betekenen. Aan tafel word nog niks ondertekenend. Binnen 24 uur na het gesprek krijg u van onze een flexibele en op maat gemaakte offerte waar u rustig over na kan denken. Hierop staan alle diensten die wij in ons gesprek hebben besproken los op een rij. Het is vervolgens aan u om te kiezen waar u wel of geen gebruik van wilt maken. Zo leveren wij voor ieder budget een website op maat.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij komen bij u langs op locatie, dat is wel zo gemakkelijk. U hoeft enkel de koffie te zetten.

Gericht aan de slag

Op basis van ons gesprek en na kort onderzoek gaan wij gericht aan de slag met het verbeteren van u online representatie. In het geval van een website stellen we aan de hand van uw wensen en uw doelgroep een ontwerp op. Nadat u akkoord geeft op dit ontwerp, kijken we in samenspraak met u naar inhoud van de website.

Ú bent de expert van uw vakgebied en om uw boodschap over te brengen helpt het als u een groot deel van de teksten aanlevert. Vervolgens kijken wij er weer met onze eigen expertise naar de teksten, om te kijken hoe Google deze indexeert. Wij passen uw teksten dan in samenspraak met u op een aantal gebieden aan om de vindbaarheid te maximaliseren op belangrijke kernwoorden.

Daarna gaan we hard aan het werk om uw nieuwe website zo snel mogelijk online en vindbaar te maken!

Monitoren van bezoekers

Nadat een website is afgerond is ons werk nog niet klaar. We gaan middels verschillende programma’s kijken naar de ervaringen van uw bezoekers. Door cijfers in kaart te brengen waar bezoekers vandaan komen en waar ze vervolgens heen gaan kunnen we onderbouwde keuzes maken om de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Het deels monitoren van uw websites inclusief aanpassingen en updates zit inbegrepen als u ervoor kiest uw website in beheer te houden bij ons.

Optioneel is de mogelijkheid om samen te kijken naar het opzetten van een digitale marketing campagne. Hierbij gaan we wederom onderbouwd en gericht te werk om de juiste bezoeker op de juiste plek op uw website te krijgen tegen de laagst mogelijke kosten.