Webdesign

Websites, webshops & beheersystemen

Onze kernactiviteit is het realiseren van websites op maat voor elk budget. Zo maken wij relatief kleine websites voor startende ondernemers of grotere websites met geïntegreerde beheer of reserveer systemen. Ook is het mogelijk om aanpassingen te doen binnen uw huidige website.

Mocht u willen beginnen met een webshop bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij verzorgen complete webshops op maat met geïntegreerd betalingssysteem.

Naar het maken nemen wij na afloop ook indien gewenst de website in beheer. Hierdoor zal deze up-to-date blijven en middels een veilig SSL verbinding gehost worden.

Vindbaarheid

SEO, SEM & SMM

Zowel nieuwe als bestaande website kunnen wij verbeteren op het gebied van vindbaarheid binnen Google (SEO).

Daarnaast hebben wij ook de kennis om Google Adwords campanges op te zetten (SEM), waarbij u enkel betaald per bezoeker. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bezoekers die u krijgt ook daadwerkelijk op het juiste (web)adres zijn.

Tevens verzorgen wij Social media campagnes (SMM) op Facebook en Instagram. We zorgen hierbij dat er zowel organisch als betaald meer mensen zijn die uw bedrijf ‘leuk’ vinden.

Grafisch

Huisstijl, logo & visitekaartjes

Bent u startende ondernemer? En heeft u nog geen logo, huisstijl, briefpapier en visitekaartje? Wij kunnen kunnen deze naar uw wens ontwerpen. We denken hierbij na over de emotie die kleuren en elementen meebrengen en de boodschap die uw bedrijf wilt uitstralen. Deze visuele bedrijfsvisie word vervolgens middels een website of flyers overgebracht op uw doelgroep.

Ook bestaande ondernemingen kunnen wij helpen met een ‘rebranding‘. Hierbij gaan we met u brainstormen over wie uw klanten zijn en wat u graag wilt uitstralen als bedrijf. Dit gaan we vervolgens vertalen in een passende huisstijl.

Beeldmateriaal

Fotografie & bedrijfsvideo’s

Wij werken nauw samen met een vast team van verschillende freelance fotografen en videomakers. Deze professionele beelden kunnen grote invloed hebben op de uitstraling van uw website, sociale media of overige bedrijfsuitingen.

“Een foto zegt meer dan 1000 woorden.”

En maar goed ook, want tegenwoordig leest bijna niemand meer lappen met tekst zoals deze. Het is daarom van belang om ervoor te kiezen zo veel mogelijk te vertellen met beelden. Een bedrijfsfotoshoot of een bedrijfsvideo kan helpen om uw boodschap kort en bondig over te brengen naar uw doelgroep.

Koffie? Ja graag!

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.