Project informatie

logo

Period: Maart – mei 2018

Client: Autocentrum Karsmakers

Diensten: Website & bedrijfsfoto’s

Op eigen initiatief ben ik tientallen bedrijven gaan bellen in de regio Eindhoven wiens site in mijn ogen erg achterhaald was. Op deze manier kwam ik ook terecht bij Autocentrum Karsmakers. Na een eerste kennismakingsgesprek met Jeroen Karsmakers, eigenaar van ACK auto’s, kwam er al snel een leuke en diverse opdracht uit.

Werkzaamheden

Belangrijk voor Jeroen was het feit dat wanneer hij een auto op www.autodealers.nl zette deze automatisch op autoscout, marktplaats en ook zijn eigen website zou komen. Daarnaast wilde hij graag nieuwe beelden voor zijn website en was het voor hem belangrijk dat hij goed vindbaar was op Google. Totaal hebben wij de volgende werkzaamheden verricht:

  • Op maat gemaakte WordPress website.
  • Nieuwe foto’s rondom bedrijf en werknemers.
  • Teksten aangepast voor betere vindbaarheid.
  • Autodealers.nl plug-in verwerkt in de WordPress.
  • Hosting overgenomen en beveiligd middels SSL.

Resultaat

Het resultaat van deze werkzaamheden is te vinden op www.ackautos.nl. Jeroen was erg tevreden met het eindproduct en zodoende hebben we nu een opdracht lopen om de website te maken voor het pedicure bedrijf van zijn vrouw. Daarnaast zijn we bezig met de rebranding van ACK’s huisstijl, zodat deze beter aansluit op de vernieuwde website.

Jeroen Karsmakers
Eigenaar ACK Auto's

“Grote bedrijven helpen je vaak minder persoonlijk en goed als startende of kleine ondernemers. Dat zeggen mijn klanten tegen mij en ik merk dit zeer zeker bij Jasper ook. Ik ben erg tevreden met de website en nieuwe foto’s maar vooral de werkwijze!”