Project informatie

logo

Periode: Maart – April 2018

Client: Aziatisch restaurant de Slak Eindhoven

Dienst: Nieuwe website & foto’s

Net als bij ACK auto’s heb ik deze opdracht binnen gehaald middels een pro-active houden. Ik heb zelf Restaurant de Slak benaderd aangezien hun site érg gedateerd was. In verband met alle drukte binnen het bedrijf hebben zij geen tijd gehad iemand te vinden deze te vernieuwen dus mijn telefoontje kwam als geroepen.

Werkzaamheden

Belangrijk voor De Slak was dat mensen middels de website een sfeer impressie kregen van hoe een avond bij Aziatisch restaurant De slak er uit zou zien. Echter was het niet de bedoeling dat mensen reserveringen gingen maken via een aangeboden systeem of de mail. Ze wilde zoals altijd alles via de telefoon laten gebeuren. Het contact formulier hebben we daarom ook weggehaald na de eerste week, ondanks dat er duidelijk stond dat het niet bedoeld was voor reserveringen gebeurde dit toch. Wellicht een slechte UX van onze kant aangezien mensen steeds minder lezen.

  • Op maat gemaakte WordPress website.
  • Nieuwe foto’s rondom bedrijf en werknemers.
  • Teksten aangepast voor betere vindbaarheid.
  • Google Reviews verwerkt in site middels API
  • Hosting overgenomen en beveiligd middels SSL.

Resultaat

De opdracht voor de Slak was super gaaf om te doen. In totaal zijn er meer dan 200 foto’s genomen waarvan een kleine selectie hieronder staat en meer is te zien op de website van de slak. Vooral op dit gebied heb ik veel geleerd. Vooral aangezien de ruimte binnen over het algemeen vrij donker was, was het lastig om de juiste instellingen te vinden voor de belichting. Hierdoor ben ik ook een keer terug gegaan om een aantal foto’s opnieuw te nemen en nieuwe foto’s te nemen tijdens openingstijden. Helaas kunnen veel foto’s van de tweede sessie niet online gepubliceerd worden (zowel hier als op de website van de Slak) in verband met de nieuwe privacy wetgeving.

De Slak
Aizatisch restaurant Eindhoven

“We hadden al langer een nieuwe website nodig en zijn nu erg tevreden met de nieuwe website en mooie foto’s.”