Project informatie

flien logo

Periode: April 2018

Client: Flien! Kindercoaching

Dienst: Website, huisstijl & Bedrijfsfoto’s

Na een lange loopbaan als leraar in het basisonderwijs is Evelien Postmes sinds begin dit jaar, na een omscholing, een praktijk gestart voor kindercoaching. Ze wilden vooral snel aan de slag als kindercoach maar weet hoe belangrijk een goeie, en in haar geval vooral veilige, uitstraling van je bedrijf is. Hierbij heeft ze mijn hulp ingeschakeld om de online uitstraling te voorzorgen.

Werkzaamheden

Allereerst ben ik samen met haar zoon, Pim Postmes (afgestudeerd grafisch designer) gaan samen zitten voor een nieuwe huisstijl. Zo zijn we gekomen tot de huidige kleuren en logo, deze Pim verder heeft uitgewerkt. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de website. Aangezien het weer een compleet andere doelgroep is ben ik veel gaan kijken naar andere sites in deze branche waar ik nog nooit van had gehoord. Voor Flien! Kindercoaching heb ik de volgende werkzaamheden verricht.

  • Op maat gemaakte WordPress website.
  • Nieuwe foto’s van praktijk en coachingssessies.
  • Brainstorm en ontwerpsessie huisstijl met Pim.
  • Aanpassen Google maps API
  • Budget hosting uitgezocht en aangemaakt.

Resultaat

Het resultaat van deze werkzaamheden is te vinden op www.flienkindercoaching.nl. Het is een simpele, overzichtelijke en vooral kindvriendelijke website geworden. Daarnaast was het voor Evelien belangrijk dat ze zelf nieuwe partners, foto’s en teksten kon toevoegen, gelukkig is dit binnen WordPress kinderspel.

Evelien Postmes
Kindercoach

“Ik ben heel tevreden over- en blij met mijn website! De reacties na het rondsturen van de link waren zonder uitzondering enthousiast en lovend. Een prima start voor een bedrijf!”